Hoppa till sidans innehåll

VM-guld och Diplomseriepremiär

12 OKT 2013 01:35
Agnes var en av fem tjejer som representerade Sverige under U/JVM i Albena, Bulgarien 22-28 september. Detta var Agnes fjärde internationella mästerskap, det första som junior och efter fyra stenhårda matcher kunde Agnes stå överst på prispallen för fjärde gången.
  • Skapad: 12 OKT 2013 01:35

Agnes väg till VM har ända sen EM i november förra året varit kantat av skador och sjukdom och in i det sista var det osäkert om hennes problem med handleden skulle tillåta VM-start. Nu gjorde det det och efter en lite trög start i åttondelsfinal var det bara att köra på. Handleden höll och Agnes boxades fantastiskt bra hela vägen till guldet. I tur och ordning besegrades tjejer från Australien, Kazakstan, Ryssland och Kina med samtliga domarröster 3-0 i alla matcher. 

Rapport efter damernas UVM och JVM i Bulgarien

Agnes Alexiusson är månadens boxare i september

www.agnesalexiusson

Väl hemkomna från Bulgarien var det dags för diplomseriepremiär i Halmstad. Adam, Alfred och Hugo var Värnamos deltagare. Det var första tävlingsframträdandet för säsongen för alla boxarna men det såg man inget av. Som vanligt mycket fin och teknisk boxning av alla tre. Tre vinster och en oavgjord blev resultatet, fina poäng och pris för bästa bortaboxare till Adam.

Småland/Hallands Diplomserie

matchkläder VMUVM&JVM-laget i BUL sep 2013Agnes prispallVM-tårtabästa boxare

Postadress:
Värnamo BK - Boxning
Bunkegatan 10, Ulf Persson
33152 Värnamo

Besöksadress:
Vråen Centrum
33140 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0708395988
E-post: This is a mailto link

Se all info