Hoppa till sidans innehåll

Halmstad Box Open

07 NOV 2019 18:29
I helgen deltog vi med sju boxare i Halmstad Box Open och fick med oss tre guld ett silver hem
  • Skapad: 07 NOV 2019 18:29

Först ut var Olle som var direktlottad till final i DC44 och efter en jämn match var det han som kunde knipa hem guldet i klassen.

Nazanin fick gå upp i A-klass för att få match och ställdes mot NBK Akilles landslagstjej Leona Sürüp i JA57. En lite avvaktande första rond följdes upp av en riktigt bra och jämn andra där sen orken tröt lite i sista ronden. Förlust med 3-0, men en fantastisk match av Nazanin i sin första 3 x 3 min. Leona vann sedan även finalen.

Elias fick gå upp en viktklass till DB75 och fick även han direktfinal. Där var det aldrig något snack om vem som var den bästa boxaren. Vinst och guld till Elias.

Sami debuterade i JC75 och fick tufft motsstånd i semifinal. En mycket jämn match med mycket träffar åt båda hållen slutade tyvärr med en knapp 2-1 förlust.

Även Ivan var direktlottad till final och hade revansch att utkräva från Gripen Cup. Den här gången lämnade Ivan inget åt slumpen utan kunde övertygande plocka med sig guldet hem i DB44.

Sist ut på lördagen var Ruben som ställdes mot hemmaboxare i semifinal i DB60. Efter en lite trevande första rond jobbade Ruben sig in i matchen men fick ändå se sig besegrad.

Enda matchen på söndagen var Albert i UB63. Det var inte riktigt Alberts dag och han hade svårt att komma in i matchen, förlust 3-0.

Skribent: Anna Alexiusson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Värnamo BK - Boxning
Bunkegatan 10, Ulf Persson
33152 Värnamo

Besöksadress:
Vråen Centrum
33140 Värnamo

Kontakt:
Tel: 0708395988
E-post: varnamoboxning@gmail...

Se all info